Korsett Axami V-10037

62.90

See toode on laos ja postitame homme hommikul. Lisaks, kui see on Sinu esimene ost, saad kaasa kolm kingitust. Loe kuidas »
al. €60 transport Eesti piires tasuta (muidu €2.90)
kõik kaubad laos olemas, tööpäeviti sama päeva tarne
pakk diskreetselt pakiautomaati, võimalik tellida anonüümselt
Tootekood: - Kategooriad: , Sildid: , ,

Tooteinfo

Punasest ja mustast pitsist võrgutav elastne korsett Axami V-10037, mis on ajatu hitt. Korseti rinnakorv pehme, ilma polsterduste ja alustraatideta. See tagab mugavuse ja ideaalse sobivuse.

Korseti ülaosa ühendatud pehmete mustade paelade kompositsiooniga, mis lõppeb stiilse pitsilõikega kõhu pealt ning elastsete mustade paelade kombinatsioon tagab ideaalse toetuse rinnale ja toob esile naiselikud kurvid. Peale selle lisatud kaunistuseks kuldsed ja läikivad aksessuaarid.

Korsetil on kaks kinnitust. Üks viie haagiga kaheastmeline kinnitus seljal nimmepiirkonnas ja teine tavapärane kinnitus seljal. Lisaks saab korseti alumist osa (kõhupealset) eemaldada ja nii kasutada rinnahoidjat eraldiseisvana.

Tootefotodel olevad V-10038 stringid komplekti ei kuulu, aga need saab osta eraldi. Lisaks sobib korsett kokku sama kollektsiooni V-10014 sukkadega.

ÜKSIKASJAD

  • komplektis korsett
  • korseti rinnakorv pehme, ilma polsterduste ja tugikaarteta
  • tagant kinnitatav nimmepiirkonnast ja seljast
  • korseti alumise osa saab eemaldada
  • elastne ja meeldiv materjal
  • mugav kanda
  • 66% polüamiid, 20% viskoos, 14% elastaan
  • saadaval suurustes XS kuni XL

PS! Kui soovitud suurust valikus ei ole või on märgitud, kui järeltellitav, siis antud suurus on hetkel laost otsa saanud. Sel juhul võta julgesti ühendust meie klienditoega aadressil support@pesu24.ee ja anname teada täpse tarneaja.


See pesu kuulub Axami pesubrändi toodete hulka. Axami on luksuslik Euroopa kaubamärk, mis on spetsialiseerunud sensuaalsele ja luksuslikule naiste pesule. Tutvu ka teiste Axami pesubrändi pesudega.

Lisainfo

SuurusL, M, S, XL
VärvusMust, Punane
BrändAxami
KategooriaKorsett
SisaldabKorsetti
AvatudEi
Sukahoidja võimekusEi
Kaup Laos olemas
Tarne Pakiautomaati
Tarnehind €2.90 (alates €60 tellimustest tasuta)
Tarneaeg Postitame homme
Kontakt support@pesu24.ee

Selle toote mõõtude tabel

ÜMBERMÕÕDUD
Suurus NR Rinnapealne Rinnaalune Sobilik korvi suurus
XS 34 80-85cm 63-67cm 65C 65D 65E
S 36 86-90cm 68-72cm 70C 70D 70E
M 38 91-95cm 73-77cm 75C 75D 75E
L 40 96-100cm 78-82cm 80C 80D 80E
XL 42 101-105cm 83-87cm 85C 85D

Rinnapealse ümbermõõdu saamiseks mõõtke rindade kõige laiem osa. Rinnaaluse ümbermõõdu saamiseks mõõtke koheselt rindade alt. Sobilik korvi suurus tähendab, et milline rinnakorv sobib antud suurusega. Kuna kasutatud on elastseid ja venivaid kangaid, siis soovitavalt lähtuda mõõtudest ning korvi suurus on pigem juhtnöör suuruse valimiseks, kui puudub mõõtmise võimalus.


Sensual Paradise video

See pesu kuulub Axami pesubrändi Sensual Paradise pesukollektsiooni ja meie e-poes on kogu kollektsioon saadaval. Vaata kollektsiooni tutvustavat videot või tutvu Sensual Paradise kollektsiooniga.


Kui kiirelt tellimus kohale jõuab?

Sama päeva tarne. Tööpäeviti enne 18.00 tehtud tellimused postitame samal tööpäeval ja tarnehind Eesti piires on €2.90. Aga alates €60 tellimustest on tarne üle Eesti täiesti TASUTA.

Tarnime Omniva, Itella Smartpost ja DPD pakiautomaatidesse nii Eestis, Lätis, Leedus kui ka Soomes ja Rootsis. Väljaspool Eesti tarnehinnad arvutatatakse kassas. Loe rohkem pakiautomaatide kiiruse kohta.


Ümbervahetamine ja tagastamine

Kuna meie tootevalikus on ainult intiimpesu (lingerie) ja intiimtooted, siis seoses tervisekaitse ja - hügieenilistel põhjustel on tooteid võimalik ümbervahetada või tagastada ainult siis, kui toode on avamata ja turvakleebised rikkumata. Loe tagastusinfot »

Kui toode on avatud, siis seoses tervisekaitse ja hügieenilistel põhjustel ei ole võimalik avatud tooteid tagastada ega ümbervahetada. Enne ostu sooritamist tutvu põhjalikult toote mõõtudetabeliga ja tooteinfoga ning väiksemategi küsimuste ja kahtluste korral võta meiega ühendust või kirjuta support@pesu24.ee.


Toote ülevaated

Kui soovite järgmisele ostule 10% soodustust, siis jätke ostetud tootele oma hinnang. Kindlasti kasutada sama e-maili aadressi, millega tegite ostu, et saaksime saata sooduskoodi. E-maili mitte kuskil ei avaldata! Loe rohkem kampaania kohta.

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…