Pakiautomaati tellimise juhend

Kõik meie e-poes tehtud tellimused saadetakse soovitud pakiautomaati. Pakiautomaat on väga mugav viis ilma järjekorrata ja mugavalt saada oma pakk kätte. Kui varasemalt ei ole pakiautomaati tellinud ja puuduvad kogemused, siis ei ole vaja muretseda, sest kõik on väga lihtne.

Kuidas valida pakiautomaati?

Ostu vormistamise ajal valida riik, kuhu paki saadame (Eesti, Läti, Leedu, Soome ja Rootsi). Seejärel valida omale sobilik pakiautomaadi pakkuja. Eesti puhul Omniva, Itella või DPD, Läti ja Leedu puhul Omniva või DPD, Soome puhul Smartpost või DPD ja Rootsi puhul DPD. Seejärel valida rippmenüü nimistust sobilik pakiautomaat.

Siinkohal tasub mainida, et Omniva ja DPD pakiautomaadid asuvad alati väljas, Itella automaadid siseruumides ning seetõttu Itella automaatidele on ligipääsetavus siis kui on avatud ka kaubanduskeskus. Omniva ja DPD puhul on automaadid avatud 24 tundi. Loe ka rohkem meie tarne lehelt.

Kui olete valinud sobiliku automaadi ja olete ostu vormistanud ning tasunud, siis tuleb Teil ainult oodata kuniks hoolikalt pakime teie tellimuse ning saadame teie poole teele. Tööpäeviti enne 18.00 tehtud tellimuse postitame samal päeval ja jõuavad saajani reeglina 1 tööpäevaga.

Kui oleme paki postitanud ja pakk on jõudnud sihtkohta, siis saate SMS ja/või ka e-maili, kust leiate pakiautomaadi uksekoodi.

Pakiautomaadi uksekood

Kui olete saanud uksekoodi, siis minge pakiautomaadi juurde, kuhu tellimuse tellisite. Pakiautomaadi asukoht on samuti väljatoodud samas sõnumis, kus on ka uksekood.

Pakiautomaadi juures puudutage puutetundlikku ekraani ja valige paki väljastamine. Seejärel sisestada saadud uksekood ning avada kapp. Kapiuks avaneb ja võtta välja pakk ning uks sulgeda.

Täpselt nii lihtne või keeruline see ongi.

Sulle võib meeldida ka...